Idso

Löparn... hehehehe

Kategori: Allmänt

Måste ju bara skryta lite också... Var uppe med tuppen idag och tramapde iväg till Karlslund redan vid halv nio! En joggingrunda på morgonen är precis vad kroppen behöver. Det var alla fall vad jag försöte intala den när jag svett som en gris trampade mig till Karlslund. Visst 2 kilometer är inte jättelångt att cykla men jag har så dålig kondis att för mig är det ett träningspass bara det!

Alla fall det jag ville få fram var att min tid idag blev 20.37. Över en minut bättre än sist! Snart ska jag klara de där uppförsbackarna också... speciellt när min käre chef trodde att jag om ett halvår kommer att klara 15 minuter! Möjligen i så fall när jag gått ner mina 10 kilo men ändå... jag har en utmaning!!!

Lååång tid till nästa gång jag ska dricka!

Kategori: Allmänt

Fest var det i fredags... började lite lugnt hemma hos Anna och Micke med lite kortspel och trevligt umgänge. Niklas tog på sig rollen att vara den gode förloraren nästan alla gånger! Tur man har en sån underbart snäll o go kille!

Lite Minttu och några öl senare bar det vidare till Gällersta eftersom Per och Emilia fyllt år! Eller ja Emilia fyller år snart alla fall :) om jag inte minns helt galet! Jag lyckades på något sätt bli jättefull precis som vanligt... men har en känsla av att det var för att det var ett himla drag!
Alla fall förstörde det typ hela min lördag... mådde hur bra som helst på morgonen och förmiddagen då vi for iväg till bykrogen i norra bro och kollade in lite bilar och gick världens dummaste tipspromenad! Såå dumma frågor men det är en annan historia!
Väl hemma däckade jag på soffan och mådde illa till halv sju på kvällen! Tur att lite mat hjälpte annars hade jag legat där än :)

21.49

Kategori: Allmänt

Förbättrade mig med nästan 2 minuter när jag var ute och sprang idag! 21.49 blev tiden. Känner mig riktigt duktig faktiskt och det var heller inte lika jobbigt idag! Gick bara i uppförsbackarna men de ska jag snart erövra i fullfart ska ni se! Jag menar om jag ska förbättra mig varje gång så kommer det bli tufft att slå om man ska fortsätta gå så fort det sluttar lite uppför... Som Staffan sa igår... Det handlar bara om att vara lite envis!

Måste komma igång med att träna också... Niklas är så himla duktig och går iväg o gymmar typ tre gånger i veckan... det är min biff det :)

Blev en medalj till i OS nu... ett brons i brottning. Jag tittar på allt som har med OS att göra nu känns det som... hehe ni kan kalla mig OS-nörd :=) Men det är ta mig tusan kul att titta på sport när man har någon att heja på!