Idso

Äntligen måndag!

Kategori: Allmänt

Åhh det är så skönt med måndag! Hehe är på så mycket bättre humör än jag varit på i helgen!
Bara tre dagar kvar att jobba nu sen tre(!) dagar ledigt!
Haft en hektisk kväll idag på jobbet... Full fart hela tiden men det är bra mycket roligare än att jobba när det är så lugnt som det var igår!

Betalade räkningar idag och blev glatt överraskad att det blev så mycket pengar över... då räcker det ju till en ny mobil! Ett Wii får vänta även fast jag är så himla sugen! Särskilt nu när Sofia har köpt ett! Men jag ska invadera henne någon dag och spela av mig lite! =)

Känns som träningen kommit lite åt sidan just nu, det nya schemat är inge vidare och det är svårt att få ihop det så det finns något kul när man har tid att träna!
Prövade danspasset i lördags och det var absolut inget för mig, gick på tok för fort för att man skulle hinna lära sig en rörelse och det var knappt några upprepningar heller... dessutom var det varken styrka eller stretching utan bara dans så det kan jag lika gärna vara utan! Fast det var kanske lite snäppet roligare än bara vanlig medelgympa!

Nu ska jag snart dra mig hemåt för at bädda ner mig i sängen och försöka somna, hur nu det ska gå till då jag sov lite väl länge igår... Men men ska man upp så ska man ju!

Gahhhhh!

Kategori: Allmänt

Sägs som det är istället snälla männska..........................!
Tur för en viss person att jag är för snäll för att vara fly förbannad!

Skittrist!

Kategori: Allmänt

Idag är det verkligen inge roligt!

Har ont i magen och foten och är bara allmänt trött. Känns verkligen som att jag hade behövt vila den här helgen men inte då... Jobb jobb jobb... Kan snart flytta in här!
Men alla fall, jag jobbar ju för en bra sak

Min fot är ett stort mysterium för tillfället. Den gör ont men jag har verkligen inte gjort någonting alls för att den ska göra det. Det går väll över antar jag men det är bra jobbigt när man ska stå hela dagarna på jobbet.

Det som förgyller min dag idag är Sofia som får springa upp och ner för trapporna och ta upp saker åt mig, och så har jag ju två bakfulla elektriker som kommer upp ibland och är väldigt goa och underhållande!
Dessutom fick jag en fin liten ring av vår käre hustomte (Svartjobbandevaktmästare) Får alltid små presenter av honom och visst, det är mest skit som till exempel antirynkkrämer och saker som ja absolut inte har någon som helst användning för, men ändå det är ju tanken som räknas!

Nu ska jag jobba undan lite saker här så att jag kan ta det lite lugnt sen!