Idso

Snart semester!

Kategori: Allmänt

Räknar man med idag så har jag 7 pass kvar att jobba innan en lång välförtjänt ledighet... går inte att beskriva med ord hur skönt det ska bli!

Midsommaren blev inte riktigt som vanligt... har man vart i forngårn typ 10 år i rad så känns det konstigt när man inte är det! Men alla fall blev det en riktigt lyckad dag ändå! Åkte ut till Adde o Therese vid 13-tiden där vi käka midsommarlunch med färskpotatis och allt som hör till! Sen lekte vi massa lekar som man ska på midsommar... ett substitut för chokladhjulen man missade i år kanske! =) Kvällen blev det mer mat och mer dryck så klart och det var alla fall välldans trevligt. En lyckad midsommar helt enkelt! Ångrar absolut inte att vi inte följde med till Smögen... dit är nog bra mycket mysigare att åka och bara ha semester!

Jag har blivit fotbollsnörd också... jäkla fotboll säger jag bara... har nog sett snart alla matcher.. jag menar vem sitter uppe och kollar på Spanien mot Italien när man i själva verket hatar fotboll?? Jo lilla jag =) Kommer liksom på mig själv med att klaga massor när Niklas börjar titta men efter ungefär 5 minuter är jag mer inne i matchen än honom!
Igår var det en välldans tråkig match men så klart var vi ju tvugna att veta hur det skulle gå så först satt vi uppe till typ elva men så klart blev det ju inte ett enda jäkla mål så förlängningen var ett faktum och eftersom jag började halv sex imorse ville ju jag komma i säng... problemet var bara att det blev straffar och dom ville man ju absolut inte missa så jag hävde mig upp ur sängen igen och såg Spanien skjuta sig till semifinal (bra det för det var dem jag höll på!)
Alla fall kanske jag somna typ tolv i går och det är ingen bra kombination om man ska upp klockan 5 på morgonen så idag är jag lite småvimsig så vad som helst kan hända!! =)

HEJ!

Otrevliga människor

Kategori: Allmänt

Det övergår mitt förstånd hur människor kan vara så himla sura och otrevliga!
Man kommer väll ingenstans med att klaga hela tiden  och aldrig säga ett uppskattande ord. Just de människor jag tänker på nu ger jag blanka sjutton i för de verkar ändå ha det så himla dåligt i sitt förhållande att jag bara vill skratta åt dem... Vissa stunder känns det till och med som att de vill bråka med mig och när de inte lyckas få mig det minsta grinig blir de ännu tjurigare! HAHA säger jag bara, jag tänker inte falla i den fällan!

Snälla alla... var trevliga när ni bor på hotell :)

The Spiderwick Chronicles

Kategori: Allmänt

Denna såg vi på i söndags har velat sett den i typ ett halvår så nu äntligen! Helt i min smak så se den!!!
Fem IDOR av fem möjliga :)


Den här såg vi i söndags! Jag skulle nog ge den 5 idor av fem möjliga... Jag älskar denna typ av film!!!!!! :)    IDA IDA IDA IDA IDA

Betyg: IDA IDA IDA IDA IDA