Idso

MARIO PARTY

Kategori: Allmänt

Åhh jag älskar Wii... Och Mario Party är så himla kul...

... Och det är så himla skönt att vara ledig!!!

Helt enkelt mycket bra allt! Förutom att ja inte fick jobbet som jag var på intervju på men va gör väll det om 100 år är allting kommer kring :)

Ledig!

Kategori: Allmänt

Bara idag att jobba sen 5 härligt långlediga dagar! Måste säga att jag  verkligen gjort mig förtjänt av dom!

Lite som hänt under veckan... Förra helgen var lugn! Tränade med Hanna på lördagen, ett litet skivstångspass som endast visade hur klen man var! Men det kan nog bli fler gånger. Måste ju bygga muskler så jag blir starkare än gubben min!

På söndagen kunde jag inte hålla mig längre... då bar det av till Marieberg för att införskaffa ett Wii. Åhh det är så roligt men jag fick sån träningsvärk att jag inte kunnat spela sen i måndags! Fast å andra sidan så kan det bero på Ki boxen jag drog med Sofia på  då...

Igår va man på Marieberg igen... införskaffade present till Niklas och Hanna. Fattar inte att alla ska fylla i samma månad.. det blir ju dyrt då ju! Varför ska det alltid vara så svårt att handla presenter? Man tycker ju att man känner människorna i fråga så pass bra att man borde veta exakt vad de behöver, men ändå är det samma sak varje gång en födelsedag närmar sig. Visseerligen har jag ändå inte haft allt för stora problem denna gången men ändå... Det är helt enkelt svårare att handla presenter till människor man tycker om för då känns det viktigare att de gillar sina presenter... Kan det vara därför det är svårare..? Hmm svår fråga helt enkelt!

Fick inte jobbet jag sökte heller... de ville ha någon som var äldre... Blä på dom, men det är bara att ta nya tag och söka söka söka!

Idag blir det kalas för Niklas som blir halvvägs till 50 idag =) GRATTIS ÄLSKLING!

Latmask!

Kategori: Allmänt

ÄNTLIGEN FREDAG!

Har för visso varit en helt OK vecka men kroppen vill inte jobba mer denna veckan så nu är det dags för helg =)
Bara några ynka timmar till ska man få slita!

Läser Christines resdagbok och blir mer o mer avundsjuk... Gud så härligt att få komma bort till sol och värme ett tag... men snart är det alla fall sommar och det ska bli underbart skönt!

Jag undrar en sak... kan en personlighet sitta i sminket???
Vi har haft en praktikant här på jobbet som varit urtråkig, ganska lat och inte särskilt trevlig alls! Sen i går kom hon helt utan smink och va så himla trevlig och duktig och samma sak idag så hon fick till o med jobb! Konstigt det där måste ja säga. Men glad blev hon för hon hoppa o skutta när hon fick komma in och jobba imorgon!

Det är däremot någe som inte ja tänker göra! Jag tänker faktiskt till och med vägra även om dom hotar mig med att typ få sparken eller nåt i den stilen! Det skulle nästan va skönt att få sparken här i från för då skulle man verkligen få röven ur vagnen och söka jobb på allvar!

I helgen blir det lugnt... melodifestivalen så klart imorgon... vet inte vem ja håller på! Ganska många helt OK låtar med i år faktiskt! Fast ja tror nog allt att Charlotte Perrelli har stor chans att vinna... Men vi får se! Vad tror ni?

Ha en bra helg alles!