Idso

Bättre väder nu, TACK!

Kategori: Allmänt

Just nu är det en otroligt fin morgon ute... Yeeees, men sen kommer vädergubbarna på tvn och förstör förhoppningarna om en fin dag. Regnskurar hit och regnskurar dit. Usch för regn det hade vi tillräckligt i vintras!

I helgen var det Linde... där både snöade och haglade det och kallt som tusan var det! Trots det bestämde vi oss alla fall att ta en tur upp på kvällen. Med Niklas  som chaufför åkte vi Brandts finåk upp. Även om man höll på att frysa ihjäl så var det ändå helt OK... ja menar vi hade ju det största paraflaxet på hela parkeringen så det kunde ju vart sämre. Blev tidig hemåkning eftersom de dumma poliserna stänger stan så tidigt så vi fick åka förbi Gryt en stund och dricka lite till där... och sen så klart ett stopp på Max på vägen hem där fyllekäk intogs med stor aptit!

Tänk att det redan är onsdag... snart semester... närmare bestämt nästan exakt 6 veckor idag! UNDERBART! Sen är det ju dessutom långhelg om två veckor när Carro tar studenten och 6:e juni sen är på fredagen. Kanonbra ju! 

Pratade även med Johanna igår... =) Fränt att man kan prata med folk som är så långt borta... (Cypern för er som inte vet) Bell var en myckat smart person som uppfann telefonen!!!! Alla fall så blev man ju så himla sugen på att åka ner o hälsa på... synd bara att det ska kosta massa pengar annars hade jag åkt direkt. Men vem vet =)
Kommentera inlägget här: