Idso

Men hallååå, hur gick detta till???

Kategori: Allmänt

Om någon kan förklara för mig hur tusan jag fick min blogg att se ut som den gör är den väldigt välkommen!
Det ser ju förj*vligt ut!!!

Oväder

Kategori: Allmänt

Jag är den första att erkänna att jag absolut är av den sämsta sortens bloggare, dålig på att uppdatera och när jag väl sätter mig för att knepa ihop en blogg á la Widarsson så får jag inte fram en rad.
När jag inte sitter vid tangenterna brukar jag ha de mest fantastiska bloggarna i mitt huvud, skulle de på något sätt automatiskt skrivas ner skulle jag vara en klar kandidat till Grys bloggtävling!

Det är oväder ute! Regn och snö om vartannat. Jag älskar snö och det får gärna komma en meter om snöguden känner för att skicka ner det! Problemet är bara att slaskguden och jag inte riktigt går ihop! Han jävlas hela tiden med mig och det gillar vi inte, Snöguden och jag is the team!!!

I helgen ska vinterdäcken på. Niklas och jag är varken Svensson eller Karlsson som står i diket och undrar vad snö är! Vi är riktiga svenskar som minns Sverige som det var när man var liten  och när befolkningen tyckte det var naturligt med snö och inte värsta fenomenet!

Norden runt på fyra dagar

Kategori: Allmänt

Efter ha haft två toppendagar i Köpenhamn med fint väder, ganska lärorika samtal och fantastisk god mat på femstjärniga St:Petri är man hemma och vänder för att snart åka mot Oslo där vi till och med ska bo femstjärnigt.

Frågan är vad jag och Maria ska ligga och fundera halva kvällen om när vi inte har massa otäcka fläckar från golv till tak! Vi fick nämligen inte bo femstjärnigt i Danmark, bara äta!
Rummet var inte direkt något att hurra för, inte danskarna heller eftersom de pratar som de har tre tuppar nerstuckna i halsen, dock var sängarna underbart sköna och är de bara aningens skönare i Oslo kommer inget kunna väcka oss!

Innan det blir avfärd mot Norgelandet imorgon ska en visit på husdjursmässan hinnas med. Älskling och jag ska hitta våra blivande Churchill-, och Charliehundar.

Den dagen jag köper hus kommer jag gå från katt till hundmänniska!