Idso

Fyrvaktaren

Kategori: Allmänt

Har ni sett vad som snart kommer ut? Ännu en bok av Camilla Läckberg! Kommer i min brevlåda runt den 16 september! Mycket bra!

Polisinspektör Patrik Hedström har precis återvänt till arbetet efter en tids sjukskrivning. Han har försökt vila upp sig, samtidigt som han har tagit hand om sin fru Erica och deras för tidigt födda tvillingar.

Men knappt hinner han kliva in på polisstationen förrän han kastas in i en ny utredning. En man har hittats mördad, skjuten i bakhuvudet hemma i sin lägenhet. Offret är Mats Sverin, kommunens ekonomiansvarige, en alltigenom trevlig och omtyckt person. Ingen har ett ont ord att säga om honom.

Tillsammans med sina kolleger börjar Patrik kartlägga Mats liv, som rymmer fler hemligheter än någon kunnat ana. Varför lämnade han Göteborg hals över huvud för att flytta till sin barndoms Fjällbacka? Vilken är hans roll i projektet att bygga om det gamla badhotellet till spa? Och är det en slump att Mats ungdomskärlek Annie också har återvänt? De har inte haft kontakt på många år, men nu befinner hon sig med sin son på Gråskär utanför Fjällbacka. En ö där Annies släkt har vistats i generationer.

Också Gråskär bär på hemligheter. Erica, som har varit klasskamrat med Mats och Annie, kan inte hejda sin nyfikenhet. Egentligen har hon fullt upp med tvillingarna, men då det nya familjelivet går mycket bättre än hon vågat hoppas börjar hon forska i öns historia. I folkmun kallas den Gastholmen och har alltid omgärdats av mörka rykten. Det sägs att de döda går igen och att de har något att berätta för de levande.

Fyrvaktaren är Camilla Läckbergs sjunde deckare.

Jag är en riktig deckarnörd och vad passar bättre när hösten börjar smyga sig på?

I´m back and alive!

Kategori: Allmänt

Tro inte att jag gått och dött bara för att det var länge sen jag skrev! Jag har hunnit massa saker men samtidigt ingenting! Veckan som gått har jag hunnit med att vara sjuk, jobbat 45 timmar på 4 dagar. (asjobbit när man mår som en påse nötter kan jag tala om), ätit kräftor, hotellinvigning, bio, begravning, Marieberg och sovit en jäkla massa på soffan!
Första dagen idag som jag känner mig kry så i morgon blir det träning. Nu ska inget få stoppa mig!

Regnigt kräftfiske

Kategori: Allmänt

Hade en trevlig, om än lite blöt kväll vid den svarta ån igår. Det var inte många kräftor som letade sig in i burarna (kräftor nappar tydligen inte när det regnar) men trevligt hade vi.