Idso

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

Hoppas alla får en jättetrevlig kväll
GOTT NYTT ÅR
Vi hörs 2010


Tycker ni jag ska ha som nyårslöfte att bli bättre på att blogga :P


Hej då -09

Kategori: Allmänt

Nu så var det ett tag sedan igen då... det är faktiskt inte mitt fel att dagarna går så grymt fort!

Det har varit jul och den förflöt som den brukar, ett himla massa åkande hit och dit, fram och tillbaka.
Ändå har den varit full av mys, god mat och otroligt mycket bra julklappar. Exempel på detta är örhängen, New Super Mario till Wii, Presentkort på massa bra ställen, pengar, sågar (superbra när man bor i hus och ska sno julgran) kort morgonrock, lite bra kläder, gummistövlar (de första jag äger på säkert 10 år) och en mängd saker till. God jul helt enkelt!

Julen är nu slut och imorgon är det dags att inviga ett nytt år. Jag och Niklas vet inte riktigt vad vi ska göra men det löser sig, det gör det alltid! Jag vet ju till och med vad jag ska ha på mig i år så nu är det bara aktiviteten som saknas. Kanske blir man chaufför, kanske inte. Berors på vad som sker!
Alla fall ser jag fram något otroligt emot 2010. Det kan bara bli bra med husflytt och allt som hör till!

Idag har jag haft julmys med Hanna. Vi bytte julklappar, fikade och snackade massa skit. Det blir för lite sådant nu förtiden så därför njuter jag av varje sekund. Fick en grymt fin tavla av henne i julklapp. Den är gjord av henne av pärlor! Hur cool som helst! Även min syster använde sina konstnärliga kunskaper till julklappar. Varför fick inte jag någon talang?

 

13 dagar kvar till julafton

Kategori: Allmänt

Mariebergsbesöket i onsdags gick inte riktigt enligt planerna. Några få julklappar inhandlades men inspirationen infann sig aldrig riktigt så än är jag långt ifrån klar. Har en känsla av att presentkort kommer vara min stora grej i år!

Jobbet den här veckan har varit galet! Man kan inte komma överrens med alla, så är det bara!
Det positiva med att ha en galen vecka med massor att göra är att det blir extra skönt med fredag, och fredag det är det idag! Har inget planerat för helgen och det ska bli grymt skönt. Det har varit lite mycket på senaste tiden, som alltid i december.

Just nu går varenda liten krona vi får över till vårt kära huskonto. Kontantinsats, lagfart och pantbrev är inga småsummor att betala. Vill man dessutom kunna köpa någon liten säng eller kanske ett nytt köksbord då får man snåla in på det mesta andra. Det finns i alla fall inga tvivel på att vi kommer ha råd att bo i hus. Räknar man vad vi har för boendekostnad nu och sen plussar på det vi sparar varje månad så har vi världens dunderförutsättningar att klara oss även om räntorna skulle börja jävlas. Låt det bli jul, nyår och min födelsedag nu så kan det bli 7 maj direkt sen! Jag vill flytta!!! 

På jobbet idag säger vi Hej så länge (vink vink) till två kollegor som drar till varmare breddgrader, det betyder tårta, lussekatter och julmust för oss. 

Mumsfillibabba!