Idso

13 dagar kvar till julafton

Kategori: Allmänt

Mariebergsbesöket i onsdags gick inte riktigt enligt planerna. Några få julklappar inhandlades men inspirationen infann sig aldrig riktigt så än är jag långt ifrån klar. Har en känsla av att presentkort kommer vara min stora grej i år!

Jobbet den här veckan har varit galet! Man kan inte komma överrens med alla, så är det bara!
Det positiva med att ha en galen vecka med massor att göra är att det blir extra skönt med fredag, och fredag det är det idag! Har inget planerat för helgen och det ska bli grymt skönt. Det har varit lite mycket på senaste tiden, som alltid i december.

Just nu går varenda liten krona vi får över till vårt kära huskonto. Kontantinsats, lagfart och pantbrev är inga småsummor att betala. Vill man dessutom kunna köpa någon liten säng eller kanske ett nytt köksbord då får man snåla in på det mesta andra. Det finns i alla fall inga tvivel på att vi kommer ha råd att bo i hus. Räknar man vad vi har för boendekostnad nu och sen plussar på det vi sparar varje månad så har vi världens dunderförutsättningar att klara oss även om räntorna skulle börja jävlas. Låt det bli jul, nyår och min födelsedag nu så kan det bli 7 maj direkt sen! Jag vill flytta!!! 

På jobbet idag säger vi Hej så länge (vink vink) till två kollegor som drar till varmare breddgrader, det betyder tårta, lussekatter och julmust för oss. 

Mumsfillibabba!
 

KOMMENTARER:

  • Christine säger:
    2009-12-17 | 21:50:36
    Bloggadress: http://kirsten.blogg.se/

    Hahahah, allt är med andra ord som vanligt ;) Hur är du hemmai jul? Kanske hinner ses? :)

Kommentera inlägget här: