Idso

Jobbakvällvecka

Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag kväll, och idag och imorgon. Dessa veckor är inte askul men ljuspunkten är ju att jobba dag på fredag. Snabba på jäkla veckodagar!

Idag ska jag och syster yster knalla på stan innan jobbet. Lunch ska det också hinnas med. Igår glömde jag att äta. Det är ju ganska dumt för då blir man hungrig.

Idag börjar mina nyttiga dagar förstår ni. Jag och syster har utlyst en liten tävling. Gå ner mest till jul! Hon är redan asduktig medans jag är ganska dålig. Har blivit lite mycket godis och fika på sistone nämligen och det visar sig ju på vågen tyvärr. Så alla fall idag är det invägning på mitt Wii Fit. Sen kan kampen börja! Skulle inte kalla det bantning bara äta mindre och röra på sig mer!


Min älskade syster bor i Örebro igen. Ida glad! :)

Höst!

Kategori: Allmänt

Nu kan man nog säga att det är höst. Löven har gulnat, den första höststormen har dragit förbi (ingen undgick väll vädret igår kväll) och alla bra program på tv har börjat.

Har lite svårt att förstå att de måste sända allt bra på samma dag, samma tid. Jag kollar ju på Färjan, Idol och Simon & Thomas. Alla program på måndagar klockan 20.00. Som ni förstår så gick det inte riktigt ihop sig igår. Speciellt inte med tanke på att alla kanaler verkar ha synkat sina reklampauser. Varför?

Alla fall så började jag titta på Idol men det är ju tyvärr inte lika bra när auditionturnén är slut så gled snart över till "Sveriges fulaste hem" Det handlade igår om ett nästan helt nytt hus som jag inte tyckte det var så stora fel på. Vet många som har det bra mycket värre hemma! Alla fall hade de en massa afrikanska och andra hemsläpade prydnader från deras resor i sitt vardagsrum som så klart grabbarna grus slängde ut illa kvickt. Blev lite fundersam om vad de egentligen skulle tycka om mitt fina TV-spelsställ som jag fått av mormor. Vad tror ni?
Fredag!

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag kan man väll säga om idag. Grattis alla som slutar när jag börjar!
Tycker ni jag låter bitter? Kan man väll kanske säga att jag är, men å andra sidan så var det förskräckligt skönt att sova ända tills min sopgubbe kom och väckte mig för frukost i morse! Nu är jag pigg och utvilad och funderar på att ta en tur på stan innan jobbet. Lönen har ju äntligen kommit!

Igår var jag iväg och tränade Core Bosu för första gången. Det är träning på en halv boll som man skulle hålla balansen på. Det är säkert jättebra träning för alla jättebra muskler i kroppen men jag blir så stressad när man inte får hoppa och fara runt och bli lite andfådd.

Sitter och läser Emilias blogg och hon har lagt ut massa bilder från Vings hemsida. Blev helt plötsligt jättesugen på att åka utomlands och vem blir inte det när man ser bilder på sol, bad och semester?

Ge mig sommar igen! 


En sådan här stod jag på i en timma igår. Det var ganska tråkigt!