Idso

Viktigt missat samtal!

Kategori: Allmänt

Värme och strålande sol ute... och var tror ni jag befinner mig? Jo så klart på det här stället som kallas arbete.

Midsommar bjöd på massor med mat, strålande sällskap och en körande Ida! Visst hade det varit trevligt att bli lika full som gubbe men jag hade kul ändå och Tessus bjöd på vin som man inte blev onykter av så vin fick jag dricka ändå!

Idag missade jag ett viktigt samtal. Kan inte berätta vad det gällde än men ni kan få en ledtråd i form av en bild.
Får se vad de säger imorgon när jag ringer dem!Ha nu en strålande kväll. Hade jag varit ni så skulle jag tagit mig en öl
och satt mig ute någonstans!

Gräsligt

Kategori: Allmänt

Sommaren har tagit mig med storm. Jag går över stan med ett fånigt leende på läpparna och bara njuter. Sverige skulle vara ett mycket gladare land om det var fint väder aningens oftare.
Dessvärre så känner jag igen detta mönster. Strålande sol två veckor innan min semester börjar och vad hände förra året? Jo det blev rent ut sagt skitväder samma dag som jag gick på ledighet. Detta ska inte upprepas i år. Det ska jag be till Polman om.

Igår låg jag och Niklas på gräsmattan och spanade igen. Denna gången fanns det inga moln att se figurer i så det blev mer brottning/spekulering om livet. Underbara gräsmatta!

När kvällningen kom knackade det helt plötsligt på dörren. Hmm man är ju inte direkt van med att folk kommer oanmälda. I stan hände det kanske max en gång många tusen år! Typ!
Alla fall var det några grannar. (Tror inte att det skulle kallas grannar av de som aldrig bott på landet... de bor nämligen några gärden bort).
De hälsade oss välkomna och bjöd in oss på logfest nästa fredag.
Skeppsta verkar vara ett himla trevligt ställe! :)

Värdskap

Kategori: Allmänt

Jag och min kära kollega som vi kan kalla Eloisa, för att hon heter så, har gått en tvådagars värdskapsutbildning som anordnats i Örebro under den senaste veckan. Första dagen lärde vi oss om allt som händer i Örebro. Kändes mer som ett informationsmöte än en utbildning men visst var den säkert bra för de som inte riktigt har koll på vad Örebro har att erbjuda.

Idag var det dags för del 2. Det stod teater på schemat. Forumteater närmare bestämt och Martin Mutter hade satt ihop de mest roliga små pjäser om hur värdskap inte ska gå till. Sen fick vi vara med och påverka, rätta och vara med och spela. Som ni som känner mig förstår så var jag INTE uppe på scen.
Det som var mest intressant var nog ändå att lyssna på de som inte jobbade med ett serviceyrke.
De tyckte bland annat att det inte var något att hetsa upp sig för om man blev kallad lilla gumman.
Ha skulle vilja se dem jobba inom hotell eller servering!

En riktigt kul dag alla fall och det är verkligen ett strålande sett att knyta nya kontakter. Man vet aldrig när de kan vara bra att ha.

Idag har jag och Niklas prövat det här med att ligga på gräsmattan och spana på moln. Det kunde man inte göra på Hagagatan det är en sak som är säker. Jag älskar landet. Och Niklas. Hur mycket som helst!