Idso

Värdskap

Kategori: Allmänt

Jag och min kära kollega som vi kan kalla Eloisa, för att hon heter så, har gått en tvådagars värdskapsutbildning som anordnats i Örebro under den senaste veckan. Första dagen lärde vi oss om allt som händer i Örebro. Kändes mer som ett informationsmöte än en utbildning men visst var den säkert bra för de som inte riktigt har koll på vad Örebro har att erbjuda.

Idag var det dags för del 2. Det stod teater på schemat. Forumteater närmare bestämt och Martin Mutter hade satt ihop de mest roliga små pjäser om hur värdskap inte ska gå till. Sen fick vi vara med och påverka, rätta och vara med och spela. Som ni som känner mig förstår så var jag INTE uppe på scen.
Det som var mest intressant var nog ändå att lyssna på de som inte jobbade med ett serviceyrke.
De tyckte bland annat att det inte var något att hetsa upp sig för om man blev kallad lilla gumman.
Ha skulle vilja se dem jobba inom hotell eller servering!

En riktigt kul dag alla fall och det är verkligen ett strålande sett att knyta nya kontakter. Man vet aldrig när de kan vara bra att ha.

Idag har jag och Niklas prövat det här med att ligga på gräsmattan och spana på moln. Det kunde man inte göra på Hagagatan det är en sak som är säker. Jag älskar landet. Och Niklas. Hur mycket som helst!KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: