Idso

Nu kapar vi bloggen!

Kategori: AllmäntKära Idas läsare!

Vi tycker att Ida skriver på tok för lite om oss nu mera. Det enda ni kunnat läsa var hur jobbigt det var när vi var sjuka. Vi är faktiskt stora, friska katter nuförtiden. Bumba är lite ledsen över att hans kulor är borta men annars mår vi kanon. Det bästa vi vet är att försöka rymma. Det gillar vi starkt men Ida och Niklas blir så himla tjuriga på oss när vi gör det så det är bäst att springa fort som tusan när vi väl lyckas!

Stora kartonger invaderar vårt hem. Många är fulla och stängda men de som är öppna är otroligt spännande att hoppa i. Vi har hört ryktas om att vi ska flytta. Att detta innebär att vi ska få en 3000 kvadratmeter tomt att springa runt på. Hoppas det är sant för den här lägenheten är inte tillräckligt stor för att vi ska vara nöjda!

Jag tycker det ska bli jättekul. Jag rymde ut på balkongen för första gången idag. Det var härligt med frisk luft att fylla lungorna med. Ida blev rädd och slängde in mig, mumla något om att jag kan ramla ner? Hallå tror hon jag är dum? Bumba den fegisen däremot satt bara och glodde. Tror han mest kommer toffla när vi flyttar. Jag däremot ska bli Skeppstas största jägare. Eftersom även jag blivit kastrerad så kan jag göka runt bäst jag vill med alla snygga hankatter som ränner i buskarna. Utan att oroa mig för att bli på smällen. Det ni!

Nu ska jag gå och busa med brorsan.
Ha det så bra och hälsa era kissar där hemma!
MVH / SMILLA


När är det dags för er?

Kategori: Allmänt

Det här med att börja sitt nyttiga liv på en måndag måste vara världshistoriens sämsta påhitt.
Ska man börja vara nyttig den dagen när man har massa gott kvar från helgen som står i kylen och ropar ÄT MIG! Nej det går inte!
Man har otroligt många bra ursäkter att äta onyttigt. Min är idag att Syster Yster och Moder Jord inte åt upp kladdkakan jag bakat igår. Två bitar har slunkit ner så här på min nyttiga måndag. Allt är deras fel.

Den här helgen var över lika kvickt som den började. Blir så när man har fullbokat schema. Det har varit kalas både till höger och vänster och båda har innefattat gott att äta och rusdrycker att dricka.
En fantastiskt trevlig helg har det varit men nästa kommer definitivt bli lugn!

Jag har gjort en stor upptäckt. Niklas och jag börjar bli gamla. Hur och varför tänker ni nu? Jo det ska jag berätta. Så fort man springer på folk, vänner, bekanta eller till och med obekanta så kommer alltid samma fråga upp. När är det dags för er då? Det de syftar på är naturligtvis barn. Jag kan nu tillkännage att vi inte har några som helst planer på att bli gravida i år. Punkt och slut med det. Jag ska hinna inviga min altan med många öl först och dessutom vill jag och Sopgubbe njuta av vårt fantastiska hus bara han och jag en stund.Lördagsmys

Kategori: Allmänt

Jag och bloggen har ett väldigt öppet förhållande. Vi ses när jag känner för det och den tycker att det är helt OK så.
Att jag fortfarande har åtta personer som går in och tittar varje dag är helt otroligt. Tröttnar ni inte på att läsa samma gamla inlägg gång på gång?
Britst på saker att skriva om har jag inte. Varje dag när jag går till och från jobbet har jag de mest fantastiska idéer om inlägg jag ska knåpa ihop. Duktig ordbajsare det är jag det. I hjärnan. Ja.

Sen sist har jag hunnit med en del kul. Middag på slottet med fantastiska vänner, kastrering av två vilddjur och jobb, jobb och jobb.

Ikväll tillbringas lördagen hemma. Många lördagar har varit hemma den senaste tiden. Jag är melodifestivaltokig. Anledning 1. Nummer 2 är att min mage och jag inte riktigt varit överens på sistone.
Borde kanske undersöka vad det är men har en känsla av att diagnosen heter sluta.oroa.sig.för.mycket! Ska jobba på det och se hur det artar sig.

Nu ska jag slå mig ner framför Notting Hill med min skål popcorn. Niklas är hos Staffan Stalledräng och dricker öl så katterna är mitt sällskap för kvällen. Vi myser och har det bra. Jag och två kissar som inte kan göra barn. Bra!