Idso

Mot Arlanda

Kategori: Allmänt

Om inte allt för många timmar drar vi mot flyget. Väskan är packad, matsäcken fixad och passen ligger precis där de ska. Som vanligt är det dock säkert tio andra saker som är glömda men jag har hört att Staterna bjuder på fantastisk shopping. Pass, pengar och P-piller är väll det viktigaste. Jag har alla fall två av tre P och det räcker alldeles utmärkt för mig.

Ska försöka blogga lite där borta om jag lyckas hitta en dator i nåt hörn. Och om tid finns. Och om vi kommer fram. Det är många om men njuta ska vi. Njuta så det ryker om det!

Värme

Kategori: Allmänt

 Vet inte om ni minns att vintern var ganska kall förra året?
Jag minns, det var nämligen inte bara ute det var kallt utan även inne. Vår elräkning gjorde så att vi satt i halsen månad efter månad trots att vi aldrig hade över 17 graders värme.
Forskare säger att man bränner mer fett när det är kallt men tro dem inte för det är jag ett bevis på.

I år storsatsar vi på värme och en liten luftvärmepump flyttade in hos oss förra veckan. Vi älskar den. Den är vit, fin och låter inget alls. Dock har vi så jäkla hett inne nu att jag nästan svettas ihjäl när jag är hemma. Bara att välja alltså. Svettas eller frysa. Jag tror bestämt att jag väljer svett. Svettigt är najs. Bättre än gåshud!