Idso

Mitt mål

Kategori: Allmänt

Gröt är mitt första mål mat på dagen men det är faktiskt inte vad jag ska säga nu utan det jag vill berätta är om hur bra jag är! Tyck inte att jag skryter nu, jag är bara grymt stolt över mig själv.

Förut har jag satt upp mål som att gå ner tio kilo under en höst, typ. Att sätta sådana mål är helt orealistiskt och alla etthundrafemtio gånger jag har yttrat detta så har det slutat med att jag gett upp. Erkänn att ni trodde jag skulle ge upp nu också?

Inget godis, inga kakor och knappt någon efterrätt ( nåt enstaka kalas undantaget) har satt sina spår och kilona har bara rasat. Den 7 oktober åker vi ju till amerikanska breddgrader och då ska jag väga under 70 kilo. Detta var mitt mål som jag yttrade några dagar efter sommarsemestern var till ända. Några större förhoppningar hade jag faktiskt inte då matvrak nästan är inristat i pannan och gottegris skrivet på min rygg. 

Igår klev jag upp på den fruktade vågen. Det är lite "Biggest Looser-varning" på våra vägningar hemma och jag är faktiskt riktigt nervös varje gång  jag ställer mig på den där lilla viktmaskinen. Dock fanns ingenting att vara nervös för igår då den plingade ett helt kilo ner igen. Jag väger under 70 kilo, målet är nått. Fyra hela, fantastiska veckor för tidigt. Nu ska jag bara sätta ett nytt mål, men vad är realistiskt? Tror ni jag klarar tre kilo till?

Heja mig! :)

Detta är några år sedan när jag typ vägde som mest. Hoppas ni ser nån skillnad! 
En efterbild får ni när 67-kilosgränsen är spräckt :)

Bitter

Kategori: Allmänt

Det här kan komma att bli det bittraste inlägget någnsin så den som väntar sig en feel-goodblogg idag kan gå och ta en kopp kaffe istället.
 
Jag är bitter över mitt nya schema. Jag hatar att jobba helg men ännu mer hatar jag kvällarna. Igår var jag nog den bittraste av bittra. Bittrare än bittermandel.
Jag vet att jag varit lyckligt lottad med mina tider förut och att alla i branschen sliter på det här sättet men det betyder också att alla i branschen inte jobbar sju år på samma ställe.

Idag har jag ätit en fralla och kaffe till frukost. Fralla är alltså lika med gosigt vitt bröd som jag inte ska äta egentligen. Jag tyckte jag var värd det för att det är så synd om mig som måste jobba i helgen. Kanske var jag värd det eftersom jag sprungit tre gånger den här veckan, eller kanske INTE. Nästa frukost (två frukostar is the shit) blir det nyttigt skit igen.

Jag saknar sopgubbe. Han är grym och ikväll ska vi ha lördagsmys. Och imorgon söndagsmys... ända tills det är dags att jobba en kvälljävel igen.  Bästa! 

Gröt på katten

Kategori: Allmänt

Nu tänker nog alla något i stil med: Ska hon aldrig sluta tjata om sin förbaskade gröt?
Svar: Nej
Jag är bitter för att jag inte får äta gosigt mjukt bröd med massor av söt marmelad till frukost.

Imorse var jag så bitter att jag missade munnen (med typ en meter) och tappade en stor klick gröt rakt ner på Bumba som låg och sov i mitt knä. Jag säger bara, Pröva inte detta hemma! Lång päls och gröt gosar ihop sig fint och jag har nu mera en grötkatt!