Idso

Ny design

Kategori: Allmänt

Igår tog jag och Dundran en tur till syrran. Mycket praktiskt att bli bjuden på lunch när man är ledig. 
På vägen dit svängde vi förbi Grizzly för byte av för liten tröja. Att mäta ena veckan och köpa andra är lika med dålig idé när man har en snabbt växande valp. Jag tog dock mitt förnuft till fånga och skippade den fula "tröjan" och la pengarna på ett riktigt täcke. Förhoppningsvis passar det den här vintern och sen får det sparas till nästa hund vi ska ha :)

Alla fall, väl hos syrran så tvingade jag henne att fixa det här skrället till blogg lite. Jag förstår inget av färgkoder och bildkoder och sån där annan skit som bara datahackers fattar. Datahackers och syrran. Tycker det blev riktigt fint och att hon tagit headerbilden förstår ni säkert för den är tusen gånger bättre än jag nånsin kommer att lyckas få till. Där ser ni även fina täcket och jag tror faktiskt hon gillar det. Ingen mer skakande hund och svans och öron i vädret istället för neråt bakåt.

Idag är det ju tisdag och i vanlig ordning valpkurs. Dundra tycker det är superkul att gå dit och hon vet precis var hon ska när vi går ur bilen. Tränar-Amanda älskar både hon och jag och att hon haft en Stafford tidigare gör det ju så klart inte sämre. Hon fick dock ta bort sin på grund av jättesvåra allergier som hennes hunds mamma även hade visade det sig så kan tala om att jag är så glad att "vår" uppfödare är riktigt noggranna med sånt och inte avlar på det!

Veckans läxa är följsamhet och hälsa fint. Vi kommer få kämpa med hälsa fint men med lite stark vilja och mycket godis så ska det bli ordning på oss också.

Härliga lördag

Kategori: Allmänt

Läste mitt fina inlägg i fredags att oj oj va skönt att sova på jobbet. När jag la huvudet på kudden var det sista jag tänkte: Aaaa sju timmars sömn, God natt!

Klockan 3, prick för att vara exakt, flög jag ur sängen och trodde att jag försovit mig. Ack så fel jag hade. Det var bara brandlarmet som tutade lite lätt. Panik, få på sig kläderna, springa ner som en yrvaken höna, tänka vad man ska göra, träffa"heta" brandmän, sömniga gäster och annat förvirrat och berusat folk. Klockan blev fyra och fem och helt plötsligt blev jag brandvakt och fick jobba ett antal timmar igår. Så här i efterhand kan man ju tänka plus på kontot men igår eftermiddag stod ögonen åt alla håll och jag var en ganska dålig receptionist.

Behöver väll inte säga att jag typ dog två timmar när jag kom hem. Slocknade som ett utbrunnet ljus på soffan och drömde om snorungar i 30-årsåldern som inte kan skilja på rätt och fel. Sen moffade jag i mig en kebabrulle och då blev jag människa igen.

Niklas och Dundra hade klarat sig galant utan mig (varför skulle de inte) De hade busat i skogen och så hade Frasse kommit på besök så hundarna fick öva sina skills i att tacklas. Stackars Frasse kommer inte ha en chans om några veckor. Dundra skulle behöva en lekkompis till som är lite mer stabil. Synd man inte känner några Staffevalpägare i Örebro. Dock så älskar hon Frasse, hon behöver dock bara lära sig att han är en liten klenis :)

Bra vecka!

Kategori: Allmänt

Eftersom det är jobb på schemat hela helgen så går kanske inte veckan in på toppen som årets roligaste. 
Dock har jag hunnit med att träffa fina, underbara vänner, varit på Ljust & Fräscht som var så himla kul att jag nästan dog och myst på hindersmässan med världens bästa sopgubbe. Nu ligger även en påse marknadsnougat i magen och har det bra så antar att man kan ha det sämre.

I natt ska Niklas och Dundra klara sig utan mig. Jag skulle så klart hellre vara hemma och mysa med dom.
Men, jag kommer att få sova hela natten, duscha hur länge jag vill utan att behöva oroa mig för att varmvattnet ska ta slut (eller inte komma alls) och dessutom behöver jag inte gå någon lång mörk väg till en iskall bil som ska skrapas och sopas för att man ens ska komma in i den. Alltså känns det helt okej att sova på hotell i natt.

Igår när vi var på Ljust & Fräscht var Robert och Helen så snälla och var hundvakter. Dundra gjorde sitt bästa för att inte avskräcka dom och hälsar glatt viftande på svansen att hon gärna skulle vilja ha en Stafford till svägerska/svåger!