Idso

Debuten

Kategori: Allmänt

I söndags bar det äntligen av till Karlskoga.
Man ska inte ljuga så jag ska inte skriva att jag inte var nervös, för det var jag. Men jag överlevde.

Kanske tack vare Dundras fantastiska, syskons mattar. Fick massor av tips och pepp så jag varken svimmade, stupade med näsan i sanden eller något annat som man (läs sopgubbe) kunde haft ha kul åt.

Vi är inte på långa vägar lika duktiga som de andra ännu men det visade sig att domare Jan var en väldigt snäll man som gillade lilla Dundraklumpen så vi blev andra bästa tikvalp (av fyra) Vi fick en HP rosett vilket jag tror betyder Hederspris. Jag är inte helt insatt i den här världen än om man säger så.

Det var alla fall sjukt kul så sista helgen i april bär det av till Vara Grästorp och helgen efer det blir det nervöst igen för då blir det "riktig utställning" en så kallad officiell.

Det Niklas var rädd skulle hända har hänt. Jag har blivit en tokig utställningskvinna :D


Vacker hals tyckte domaren :D

Snygg i lila


Finaste, underbaraste lilla goshund

Att stå eller inte stå, det är frågan.

Kategori: Allmänt

Har märkt att jag bara skriver om saker jag ska göra och sen aldrig följer upp hur det egentligen var.

Karlstad var super. Så himla roligt att träffa både hundar och människor. På nåt vis så "lär man känna" varandra på facebook så det nästan känns som man redan träffats när man träffas för första gången. Ni förstår nog vad jag menar. Ett så himla mysigt gäng är dom alla fall! Dundras syskon var lika stora som henne (så klart) och sjukt fina. Duktigare också skulle jag nog vilja påstå, men fick med mig bra tips för träning som vi sliter med nu. Stå går bra men sen att benen är åt alla håll ska vi nog snart få bukt med, förhoppningsvis inom tre veckor. Dock är nog det värsta att hon blir alldeles till sig och bara drar i kopplet och inte lyssnar för fem öre när det är mycket människor och hundar runt omkring. Vi satt en stund på Kumla torg i söndags och bara kikade på folk. Mer sånt så ska lantishunden också bli pli på!

Vi har även tandlossning på hög nivå hemma. Dundra stinker i munnen för det gör tydligen hundar utan tänder. Tack google för den upplysningen. Hon går runt och suger på sina tuggpinnar och ser allmänt ledsen ut för att hon inte kan tugga i sig dom på en kvart som hon vanligtvis gör.  Lider med min stackars gosehund och kramar henne en extra gång i sängen varje morgon.

Alla borde ha en Staffe att ligga sked med!

Till en helt annan sak. På fredag bär det av mot Växjö för att hälsa på världens bästa Lillebror Rikard, Sofia och världens underbaraste lilla bebis Nova. Faster Ida, Faster Carro och Farmor Mamma ska få sniffa och gosa och peta på denna söta lilla varelse. Äntligen!

 

 

Fredagsfräckisen

Kategori: Allmänt

Det bästa med att jobba torsdagkväll är att då får man vara lite busig och fixa fredagsfräckis till köket. Idag tycker jag att jag lyckats ganska bra! Eller ja, jag skrattar så fort jag ser den men så är kanske inte min humor den bästa.