Idso

Åhh underbara vår!

Kategori: Allmänt

Visst kan man kalla det vår nu?

Tänk att en stor, rund, gul, värmande boll på himlen kan glädja en så väldigt!
Man blir så mycket piggare... Jag menar till och med jag orkar ta mig ut på promenad!

Städar lite idag också, kan ju inte vara ute och lulla runt i solen hela dagen även om man gärna skulle vilja! Hinner nog bara med köket idag men det är ju alltid nåt.
Tittade på Rent Hus i onsdags. Fy tusan va folk kan stöka till... Hade ja inte kännt någon som nästan är lika duktig på det hade ja trott att det var fejk. Man skulle anmält Robert... =)

Jobba ikväll då... det är inge vidare men ja är ju alla fall ledig HELA helgen tro det eller ej! Nästa helg blir det väll jobba lördag kväll. Det känns jobbigt redan nu... så här mycket helger har man inte jobbat sen ja jobbade extra! Men det syns ju på plustimmarna alla fall om inte annat. Får väll tänka så... men det känns ändå skit!

Måste även komma på en 25 årspresent till Niklas... Hmm det ska nog inte bli så himla svårt... Ut o shoppa någon dag bara så kommer säkert fantasin sätta fart =)

LÖN!

Kategori: Allmänt

Wiiiihoooo idag är det lön! Vet inte riktigt vad jag ska  säga mer!

Helgen har vart toppen... om man bortser att jag fick jobba i lördags då men det gick helt OK! På kvällen va det fest på Gunroad. Kul som tusan faktiskt! =) O sen efterfest hos Wenström. Gissa om man va bakis på söndagen sen. Har en känsla av att ja bara blir mer och mer bakis ju äldre ja blir... det är inte bra!

Nu blir det till att jobba i veckan... och se fram emot nästa helg... Och vet ni va... ja får vara ledig bara för att underbara Josefin tog lördagkvällen! 

Allt om det... nu blir det promenad i det vackra vårvädret!

Bena i vädret...

Kategori: Allmänt

Jäpp nu har ja gjort mitt första cellprov grejimoj och det va ju inte ett dugg att vara nervös för...
Även om det aldrig är kul att ligga och fläka upp sig så där.. Haha nog om det!

Har inte mycket mer att berätta... Jobbar på... kommer bli tvungen att jobba på lördag. Blä för det men förhoppningsvis kommer Josefin klara av söndagen... Ska lära henne allt jag kan ikväll =)