Idso

Fläkt

Kategori: Allmänt

Idag bär det av till en affär som har fläktande fläktar till salu. Det är inte OK att försöka sova i 29 gradig värme. Jag kan ta en regnskur nu som friskar upp lite. Men observera att jag bara vill ha en liten för sen kan jag ta lite sol igen.

Att glädjedödarelektrikern förutspår 13 grader och regn från och med måndag (alltså första dagen på semestern) gör mig lite halvlessen i ögat, men inte kan det väll regna fyra veckor i streck?

Sommarhelg!

Kategori: Allmänt

Badat, solat, grillat, ätit och druckit öl på uteservering, plockat smultron, svettats, druckit öl på balkongen, badat och solat mer, brottats i gräset, fått sand mellan tårna, ätit glass i stora lass, prövat nya sommarcidern, myst med sopgubbe, inte kunnat sova för det är för varmt!

Är inte detta sommar så säg! Så här har min helg varit och jag hoppas er har varit lika underbar!

Att bo i lägenhet är inte skitkul när det är värmebölja i Sverige. När det är skönt att komma till jobbet för man har kyla där så är det katastrof men tro det eller ej jag njuter just nu av att stå här inne och inte svettas. Kan bero på att efter att denna kväll är avklarad så står 4 arbetspass på tapeten och sen är det semester!
Om ni tycker att jag börjar bli tjatig med min semesternerräkning så ber jag om ursäkt men det behövs semester för min kropp nu och jag kommer att njuta för fulla muggar. Så... tycker ni jag är tjatig så läs inte ;P

Äntligen

Kategori: Allmänt

Som jag väntat, och väntat, och väntat och idag är det äntligen dags för ett dopp i det blå! Visserligen bara i grusgropen Säbylund men ändå. Snart dags att hämta syrran så man hinner få lite färg innan man måste åka hem igen.
Det står på min lott att fixa matsäck och lat som jag är så blir det nog Subwaymackor! Mums!

Ikväll blir det hustittande så därför börjar jag inte jobba förrän 18 idag. Det känns strålande!

Bara för att ni ska njuta extra mycket av den soliga dagen för så här tråkigt var det för exakt 5 månader sen!