Idso

Muskelmannen

Kategori: Allmänt

Min muskelman nummer 1 har åkt och pumpat muskler och här hamnade jag som vanligt framför dumburken!
Ska snart bege mig ut och titta om min termometer ljuger eller om det verkligen är åtta plusgrader ute! Blir en promenad med Sofius som förhoppningsvis inte kommer sluta med några brutna ben! Min otursvecka är ju förhoppningsvis slut även om jag inte hunnit offra nån gris!

Min muskelman nummer 2 i form av en Magnus Samuelsson vann Let´s Dance igår! Som jag skrev efter första programmet så var han min favvo bara för att han ser så mysig ut, och tydligen tyckte resten av Sverige detta också!
Laila dansade som en gud och var kanske lite bättre men jämför man förutsättningarna så var Magnus minst lika bra!
Rätt man vann!

Sammanfattning: Me like big arms! =)

En efterlängtad fredag!

Kategori: Allmänt

Kul att jobba är det väll aldrig en fredagkväll när alla andra sitter och njuter av fredagsölen och myser i soffan men idag känns det inte så farligt.
Min otursvecka är äntligen slut och efter en liten titt på schemat så gjorde jag den stora upptäckten att jag inte kommer jobba fredagkväll förrän den 8 maj igen! Oj så bra jag fixat till det!

Att snön som faller i drivor från himlen idag har med min otur denna veckan att göra är jag helt säker på.
Med upptäckten att min cykel fått punktering igår så finns inga tvivel om att livsguden hatar mig för tillfället. Tror jag ska göra upp offerbål och slakta en gris till honom så han blir glad igen!

Punktering ja... det innebär att det enda sättet att ta sig hem på ikväll är med benen. Ena foten framför den andre, det är inte kul men det kan jag ta.. det är ganska mysigt att gå genom stan en snöig kväll när man vet att en helg väntar precis runt hörnet!

Lördag kommer bli lysande! Först hustitt i Marieberg och därefter bowling med brudarna... (och Simon)
Jag förväntar mig att få vinna! Gör jag det inte kommer jag skylla på att jag druckit för många öl! Sån är jag :)

Ha en lysande helg och tyck synd om mig på söndag för då tänkte jag vara bakis!

En hemsk dag för klumpedunsan!

Kategori: Allmänt

Vissa dagar ska man inte kliva ur sängen, idag är en sådan!

Dagen började med minus 11 grader, bara det gör att man tappar hoppet om livet. Visst att det kommer bakslag på våren men inte ett bakslag som gör att man fryser röven av sig! Inte OK!

Av typ 35 tokar som jag hade äran att checka ut idag så gick det kanske bra med 5! Resten hade fel pris, ingen fakturaadress eller helt enkelt bara ville klaga!
På toppen på det har det ringt tokar precis hela dagen så att allt annat kom efter! Det finns inga rum i Örebro ikväll... en annons i tidningen eller nåt flygblad vore på sin plats så jag slipper upplysa tusentals om detta!

Oljud från en dammsugare när jag åt lunch höll på att ta kål på mig, snälla ge mig lite tystnad! Men icke... den onda dammsugaren förföljde mig upp till receptionen och stannade där tills...

En kopp kaffe lugnar ju nerverna tänkte jag en halvtimma innan jag skulle hem, kaffe på hela bänken och golvet blev resultatet och för att avsluta dagen så kastade cykelfan av mig så jag har nu ett rejält skrapsår på knäet och hål i mina älsklingsbyxor!

Snart ska jag sätta på lite kaffe här hemma, troligen kommer lägenheten brinna ner eller något i den stilen så jag säger hej och tack för idag!

Förresten, för att dagen ska bli bättre imorgon så ska jag inte göra kaffe, promenera till jobbet och döda dammsugaren!