Idso

Packar!

Kategori: Allmänt

Efter den här flytten kommer jag ha världens bästa kondition. Upp och ner vinden, lägenheten, tur-retur.

Jag har upptäckt ett problem som heter nallar. Man kan ju inte kasta nallar! Vad gör man med dessa rara ting som inte är till någon nytta men ändå så söta och bär på så många minnen?


Fulltecknad

Kategori: Allmänt

Att flytta betyder fullt ös, medvetslös. Om man inte packar eller kör grejer så måste man jobba.
Det borde vara lag på att man får vara ledig en sådär 4 veckor runt flyttdatum. Ja för så ligger det till mina kära vänner. Om 4 ynka veckor kan jag och Niklas kalla oss Herr och fru husägare (eller herr och fru vore väll att ta i men det låter bra så det får stå!).

Mamma inhyser just nu en del av våra små kära prylar. Detta var vad som kördes ut i helgen:

Mer blir det men eftersom det kändes som att vi skulle svettas ut våra hjärnor efter 2 lass fick det räcka. Vi har ju 2 långa veckor till på oss som tur är!

På Onsdag åker vi ut för en titt på vårt underverk. Var några månader sedan vi var där nu så man minns ju ingenting. Himla tur att det finns bilder! Vi ska även få lektion av J&R hur huset fungerar. Det är vattenrening här och panna där. Spännande! Mätas ska det även göras då det är hög tid för inköp av möbler nu. Allt kan man ju inte köpa nu men lite nytt är kul. Mycket kul för att vara exakt.

Glad Påsk

Kategori: Allmänt

Älskar att vara ledig. Tack Jesus för att du valde att dö på en fredag och uppstå igen på måndagen så att man får vara ledig så många dagar i sträck! (Nu blev jag tveksam... är historien så? Jaja skitsamma något i den stilen alla fall)

Det händer mycket just nu. Jag packar för fullt och snart är skåp och lådor tomma. Är helt hundra på att jag kommer vara färdig i mycket god tid med detta packande. Med tanke på att det börjades pula för flera månader sen så vore det konstigt annars.

Denna dag har våren slagit till mot Örebro med all sin kraft. Jag och Niklas spatserade på stadens gator och torg, tog en glass vid likkistan och tittade på konstiga människor som gick förbi. Precis vad stadsbor gör en strålande solig dag som denna. Vad en lantis gör ska jag berätta för er om ca en månad + en vecka!
Partyhumöret blev på topp och efter en rejäl påskmiddag hos bästa mamma så var det väll tänkt att något roligt skulle hittas på.

Gubbe, vars vänner inte har barn eller bor långt från staden, drog iväg på gallej/grabbkväll. Att bli kvar hemma när man varit grymt sugen på att hitta på något är inte kul. Att pussa hej då med ett leende på läpparna är inte kul det heller. Det dummaste är nog att jag bara har mig själv att skylla. Jag skulle säkert kunna lyfta luren till någon gammal kär vän och de skulle ta emot mig med öppna armar. De skulle inte tycka jag störde som jag alltid inbillar mig. Skyll.dig.själv.tönt! 4 ord som sammanfattar min kväll ganska så bra.
Nu hoppar jag till sängs och värmer upp lakanen tills min gubbe, bästa vän och älskling kommer hem!

Imorgon är en ny dag, en bra dag med massor av möjligheter!