Idso

Frukost

Kategori: Allmänt

Nu har det flygit iväg två veckor igen men jag väljer att skylla ifrån mig denna gång. Jag har faktiskt försökt uppdatera. Två (!) gånger till och med men allt har bara hängt sig när mina fina bilder ska upp. Kanske tycker inte blogg.se att de är värda att publicera! Bara för det ska ni få se en bild på min slabbiga frukost. Havregrynsgröt är något man måste vänja sig vid och jag jobbar starkt på det. Här i kombination med äpple och kanel. Mer tips mottages gärna för det börjar bli lite enformigt!

Jag -2.1

Kategori: Allmänt


Dags för en ny strålande dag. Jag har hunnit med en timmas löprunda och en fantastisk frukost. Eller. Inte.
Löprundan är sann, även om den går till historiens som den långsammaste. Min frukost idag bestod av Havregrynsgröt med äpple och kanel och FinnCrisp med gurka. Det är inte gott men man vänjer sig.

Allt helvetes slit har dock gett resutat. Både vågen och jag höll andan häromdagen innan den vackert visade upp 2,1 kilo neråt.

Idag blir det lunchdate med världens bästa Maria. Vi ska luncha så det står härliga till och babbla tills vi får ont i öronen. När man är van att träffa varandra nästan varje dag annars så borde vi ha lite att säga när vi inte setts på typ 6 veckor! Men vem vet. Vi kanske glömt varandra och sitter pinsamt tysta hela lunchen. Men då har vi alla fall fått mat i magen.
Fika utan bulle

Kategori: Allmänt

Igår fick jag och Niklas äran att åka i sopgubbe den äldres finbil. En laxrosa Buick från typ året 1956 när nästan alla bilar såg bulliga och gosiga ut. Det bar iväg till Nostalgifiket i Kumla för att fika, titta lite på andras bilar och snacka lite skit. Allmänt driva runt kan det nog också kallas.

Att "fika" har dock blivit lite träligare (Näärkinska) på sistone. Det innebär nämligen endast intag av kaffe. Inte en endaste liten godbit får slinka ner. Det är fikat som gjort mig till den jag är idag. Tyngre!
Jag har en kamp mot min käre sopgubbe att gå ner mest i vikt och igår kunde han inte motstå en sliskig mazarin som ropade på honom från kakfatet. Detta betyder att jag har ett övertag inför nästa vägning.

På kvällens meny står det kräftor. Jag och Hanna åker mot sydligare (?) breddgrader hem till en annan fin vän för lite kvinnokräftskiva. Ni kan ju tänka er vilket kackel det kommer bli. Vi är bra på det vi kvinnor. 
Väldigt bra till och med!