Idso

Lördag!

Kategori: Allmänt

Lördagförmiddagar är helt fantastiska. Mysa länge i sängen, äta god frukost och sen ha dagen framför sig och veta att man är lediga en dag till! Det är underbart!

Idag står en hel del planer på tapeten. Klockan elva ska jag göra ett besök på friskis och bränna lite fläsk. Medel bräda står på tapeten och det brukar vara hemskt på tisdagar. För jobbigt. Men på något vis så är det mycket lättare att träna på lördagsförmiddagarna så nu är det bara lagom jobbigt och hur kul som helst!

Sen är det födelsedagskalas för min lillasyster som blir 21 år idag. Samtidigt ska vi så klart passa på att mysa med Smilla och Bumba. Snart flyttar de till oss. Mys mys mys!

En timma ikväll ska jag spendera i kyrkan. Ja ni läste rätt! Eftersom det är Alla helgons dag så ska vi tända ljus på kyrkogården och så är det gudstjänst där de läser upp namnen på de som dött under året. Ett fint sätt att tänka på morfar ser jag det som även om jag hatar att sitta i kyrkbänken och sjunga dessa psalmer som inte en människa kan sjunga med till eftersom de går på tok för högt.

Efter kyrkan ska jag hitta på något. Problemet är väl att jag inte kommit på vad riktigt än. Men det löser sig det är ju lördagkväll så alltid finns det ju något att göra.
Gubbe ska alla fall på Mustach så vem vet vad för bus jag ska hitta på. Har alla fall inhandlat mig en flaska vin och den ska helt klart avnjutas ikväll!
Dåliga Ida har INTE haft brist på saker att skriva om!

Kategori: Allmänt

Oj så dålig jag känner mig. Har inte skrivit på över en vecka. Den här gången kan jag inte ens skylla på att jag inte haft något att berätta.
En fjuttig ursäkt kanske är att jag har haft för mycket att skriva om och inte tiden att sätta mig ner och skriva det.

Vi är ju nu mera ägare till detta lilla hus:       

 

Jag är helt kär och det är helt underbart. När man kommer in i hallen så är det öppet till övervåningen så det känns ljust och luftigt. Det är världens sötaste lilla fönster in till köket från hallen vilket gör att man får världens mysigaste känsla redan när man kommer innanför dörren. Har massa bilder men inte på datorn utan bara på papper. Den som gör ett besök hos oss får se :) 

Hur jag och gubbe ska kunna möblera detta fina hus är en gåta! Att gå från 60 till 160 kvm och 1 rum o kök till 6 rum kommer betyda att vi kommer ha det väldigt rymligt i huset ett tag framöver. Är det någon som har en ful (eller fin) möbel stående så är den välkommen att flytta med oss till huset.

7 maj är det dags för flytt. Det finns många positiva sidor med att det är så lång tid kvar.
 
Till exempel:

- Vi hinner spara massor av pengar så vi kan köpa möbler till i alla fall ett rum till.
- Ingen stress med packning.
- Bindningstider på diverse TV-abonnemang hinner gå ut.
- Det kommer vara en fantastisk månad att flytta i när våren är kommen och sommaren på väg.
- Jag kan börja bära ner en pryl om dagen från vinden (alla mina saker från förra lägenheten står där) Det medför att när det väl är dags för flytt så behöver inte våra stackars familjer och vänner slita ihjäl sig nerför den slingriga vindstrappan!

Sen finns det så klart negativa saker:

-Jag håller på att dö av längtan opch räknar ner varje dag
-Niklas säger att det är för tidigt att börja packa? (kan iiinte förstå varför)
-Hade varit perfekt med ett hus när jag fyller 25 i januari så man hade någonstans att ha lite fest!
-Vi kommer ha glömt hur huset ser ut (kanske inget problem för de nuvarande ägarna var så grymt trevliga och sa att det bara var att ringa om vi vill komma ut och titta)
- Smilla och Bumba kommer ha lång tid på sig att riva sönder vår lägenhet så vi får betala massor för trasiga tapeter. Eller så kommer de vara lugna och snälla, men vad jag hör från Gällersta så är de allt annat än lugna!

Onsdag den 21 oktober var en grym dag för då gjorde jag och Niklas ett fantastiskt köp, min underbara kollega blev mamma till en så underbart söt tjej och brorsan förlovade sig med vackra, fina, supergulliga Sofia.
Vaddå lyckodag?


Mitt (!) kök

 Hallen (till höger ligger köket, kortet på köket är taget genom det lilla fönstret)

7 maj!

Kategori: Allmänt

Igår var nog en av de värsta dagarna i mitt liv, idag en av de bästa!
7 maj är jag inte längre stadsbo! Att vi till slut fick vårt drömhus känns inte riktigt som på riktigt än men våra namn sitter och ler mot oss på köpekontraktet! Helt underbar känsla kan jag tala om!

Det har varit en tuff vecka så nu blir det sängen så ska jag berätta mer imorgon!

Det är en lycklig jag som kommer lägga huvudet på kudden ikväll!!!!!!!