Idso

Händer mycket nu

Kategori:

På en vecka har det hänt så himla mycket med vår lilla bebis. Han har helt plötsligt börjat förstå saker. Han tittar på allt, skrattar och pratar på sitt egna lilla sätt. Han tycker både sin babysitter och sina babygym är jätteroliga att vara i vilket innebär att jag får tid att göra lite annat!

Idag har jag ringt och ringt och ringt! Jag hatar att ringa till folk jag inte känner. Liten släng av telefonskräck kan man nog kalla det så nu känner jag mig sjukt nöjd med denna dagen!

Nästa vecka blir det efterkontroll efter förlossningen. Det ska kanske inte bli jättekul men skönt att få det gjort! Sen ska det börja joggas med Dundra så hon blir fit inför utställningssäsongen!
Om jag blir det också är ju det ett plus!

Finn ett fel!

Kategori:

Den jäkla måndagen har varit väldigt trevlig för att vara måndag. Jag och Malte har varit och fikat i stan för första gången. Han skötte sig så klart exemplariskt men det märks att morsan inte riktigt är van! Jag parkerade i parkeringshus, väldigt vuxet måste jag säga! Gör en grym parkering genom att backa in! Klappar mig själv på axeln för att jag var så duktig och ska sen ta ut barnvagnen. FAIL!!! Dagens slutsats! Sluta försök vara duktig.

Förövrigt var jag tvungen att vänta på att det skulle komma en bil och köra in i garaget för att ta mig till bilen, då dörren var för smal för att gå in med barnvagn i. Hur tänkte Q-park där? Fundera på en arg insändare i Nerikes Allehanda men är det någon man ska hålla sig vän med så är det nog parkeringsvakter. Annars är risken att det blir fasligt dyrt att åka till stan!

Helgen

Kategori:

Söndagsångest och längtar redan till fredag. Jag må vara ledig men Niklas är det inte och när han är hemma är allt så mycket roligare! Att sitta tillsammans och titta på Maltes underbara leenden, kramas när bebis eller Dundra inte kräver all uppmärksamhet och bara ha det lugnt och skönt och umgås över en semla (mums) gör mig till en lycklig människa trots alldeles för lite sömn!

I lördags var ju jag och mamma på The Hobbit! Den var super och jag kunde faktiskt slappna av i trygg vetskap att Niklas är en grym pappa som hade full koll på läget . Malte fick utpumpad mjölk och verkade tycka den var helt ok!

Inatt somnar jag även med gott hundsamvete! Dundra har fått en rejäl rallygenomkörning, ordentliga promenader och sover som en stock under mitt täcke! Att ligga sked med en staffe är nästan lika mysigt som att göra det med en sopgubbe, men bara nästan! Inget går ju upp mot en orangeklädd man på sin gröna Springare (läs i grön monsterbil)

Nu checkar jag ut för ikväll och ska racersova i tre timmar innan det är dags att leka mjölkkossa igen! God natt och välkommen förbaskade måndag!